Door op 23 februari 2014

PvdA nodigt Hengevelde uit

Op donderdag 6 maart komt de PvdA-fractie van Hof van Twente bijeen bij café Assink in Hengevelde. Vanaf  20:00 uur (tot ca 22.00 uur) zijn alle inwoners uit de gemeente, maar in het bijzonder die uit Hengevelde en omgeving uitgenodigd. De sociaaldemocraten willen graag met de Ambt Deldenaren in gesprek over wat er speelt in de gemeenschap. Onderwerpen die bijvoorbeeld de revue zouden kunnen passeren zijn de nieuwbouwplannen in Hengevelde en het bestemmingsplan buitengebied,  maar iedereen die komt kan ook zelf punten aandragen.

Het doel van de bijeenkomst is om beter te weten wat er speelt en hoe hier tegenaan gekeken wordt. “Om beter contact te krijgen met de inwoners van de Hof gaan we naar hen toe, in plaats van wachten tot ze naar ons toe komen. Op dit moment speelt er veel in Hengevelde, dus nu willen we graag hier in gesprek” zo verwoordt Annemieke Wissink, raadslid van de PvdA, de achtergrond van de bijeenkomst.

Het bezoek aan Hengevelde wordt gecombineerd met een reguliere fractievergadering. Gewoonlijk vinden deze in het gemeentehuis plaats. Wissink: “Om echt te weten wat er speelt moet je niet in het gemeentehuis, maar in de gemeente zelf zijn”.  De fractie van de PvdA heeft op deze manier al veel kernen in de Hof bezocht. “De ervaring leert dat je hier nieuwe dingen hoort en ziet. De bijeenkomsten zijn leuk en nuttig, we zullen hier zeker mee doorgaan en regelmatig de verschillende kernen van de Hof blijven bezoeken”, aldus Wissink.