Door Onno Bordes op 10 november 2013

Bestuur presenteert conceptkandidatenlijst

Het bestuur van de PvdA-afdeling Hof van Twente maakt de conceptkandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 bekend. Deze lijst zal in een speciale algemene leden vergadering op 28 november aan de leden worden voorgelegd. De leden bepalen tijdens deze vergadering hoe de definitieve lijst er uit zal zien. “Met trots presenteert het bestuur deze lijst en we kijken uit naar de reacties van de leden”, aldus Onno Bordes, voorzitter van de PvdA Hof van Twente.

De conceptkandidatenlijst ziet er als volgt uit:

 1. Fred Rijkens
 2. Nel Hilbrink
 3. Jos Duurland
 4. Roel Bergman
 5. Arie Haanepen
 6. Hamit Gögen
 7. Jan ter Avest
 8. Herman Wevers
 9. Annemieke Wissink
 10. Peter de Bruijn
 11. Chantal Pot
 12. Wim Minkjan
 13. Apollonia Sligman
 14. Magda Mulder
 15. Marinus Aaftink
 16. Carel Groothengel
 17. Onno Bordes
 18. Verone de Vries

Zie hier meer informatie over de kandidaten: Conceptkandidatenlijst

Het bestuur is van mening dat de kandidaatstellingcommissie er in is geslaagd een evenwichtige lijst aan het bestuur voor te stellen. Hierbij is rekening gehouden met verschillende zaken, zoals specifieke kwaliteiten, specialismen en een juiste afspiegeling van de samenleving. Ook is de balans tussen vernieuwing en continuïteit in deze lijst geborgd. Bordes:  “Met deze kandidaten gaan  wij met veel vertrouwen de verkiezingen in maart en de komende raadsperiode tegemoet.”

Onno Bordes

Onno Bordes

Het bestuur van de afdeling is bereikbaar via: bestuur@pvdahofvantwente.nl Of op adres: Secretariaat PvdA Hof van Twente p/a Mw. C. Pot Enterweg 9 7475 TK Markelo

Meer over Onno Bordes