Door op 25 januari 2015

Steun campagne Provinciale Staten

Beste leden van de PvdA Hof van Twente,

Zoals je wellicht weet zijn op 18 maart verkiezingen voor de Provinciale Staten. Natuurlijk gaan we hiervoor weer campagne voeren en hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken!

Kan ik op jou rekenen?

 

Provinciale Staten

Deze verkiezingen zijn heel erg belangrijk. Ze zijn belangrijk voor de provincie zelf. Een grote PvdA kan in Overijssel zorgen voor meer werkgelegenheid, betere bereikbaarheid en mooi landschap en natuur.  Zie hier het complete verkiezingsprogramma. De verkiezingen zijn belangrijk voor de PvdA landelijk, omdat met deze verkiezingen ook indirect de Eerste Kamer kiezen.

Voor de stabiliteit van ons kabinet en ons land is een sterke positie van de PvdA in de eerste kamer essentieel. Daarnaast zijn ze belangrijk voor de Hof. Ik sta op plek 4, een mooie plek voor mijzelf en voor de Hof. Lange tijd heeft PvdA Hof van Twente niemand kunnen afvaardigen naar de Provinciale Staten. Wanneer dit nu wel lukt, is dat een goede ontwikkeling. Dit directe lijntje kan zorgen dat we lokaal en regionaal beter kunnen opkomen voor de dingen die in onze gemeente spelen. Plek 4 is mooi, maar biedt niet de garantie voor een plek in de fractie. Daarom moeten we er de komende tijd samen tegenaan.

 

Campagne

Achter de schermen zijn we druk bezig met het organiseren van de campagne. We zullen weer op de markten te zien zijn, we gaan weer een gezamenlijk actiedag organiseren met Hellendoorn, Holten en Haaksbergen, we organiseren een activiteit rond duurzame voedselproducten en natuurlijk gaan we weer veel rozen en flyers uitdelen. Ook doen we ons best om een inspirerend PvdA-prominent naar de Hof te halen, het lijkt erop dat het gaat lukken om Ahmed Marcouch hiervoor te strikken.

Kortom, wij hebben er zin in en gaan er helemaal voor. We rekenen hierbij op de steun van zoveel mogelijk leden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verspreiden van materialen of het bemannen van de stand op de markt, maar natuurlijk ben je ook welkom om mee te denken over de organisatie van activiteiten.

Graag hoor ik of ik op je steun kan rekenen, dit kan via annemiekewb@gmail.com en natuurlijk kun je mij altijd bellen via 0547-293060 of 06-21651876. Wij zullen iedereen die dit aangeeft nog benaderen met concrete vragen wanneer we waar hulp nodig hebben.

Alvast bedankt voor jullie hulp en enthousiasme,

Annemieke Wissink,

Bestuurslid PvdA Hof van Twente & kandidaat voor de PS-verkiezingen Overijssel