Door Ellen Westra-Nijland op 29 oktober 2016

6 november Diederik Samsom in de Hof

Zondag 6 november komt Diederik Samsom naar de Hof van Twente om in gesprek te gaan over zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de PvdA bij de verkiezingen van maart 2017. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Samsom is de eerste kandidaat lijsttrekker die zich heeft gemeld. Daarnaast hebben zich ook Tweede Kamerlid Jacques Monasch en vicepremier Lodewijk Asscher zich kandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap. Samsom over waarom hij opnieuw de PvdA-lijst aan wil voeren: “Vier jaar hard werken levert resultaat op. De werkloosheid daalt, de armoede neemt af en de hoeveelheid duurzame energie groeit snel. Nederland herstelt. Maar we zijn er nog niet. Want nog niet iedereen profiteert van het herstel. En ons ideaal van één verbonden samenleving staat onder druk. Het is nu tijd voor een nieuwe toekomstagenda voor Nederland. Waarin onderwijs weer de belangrijkste investering van de overheid wordt. Die het ideaal van een volledig duurzame samenleving waarmaakt. En waarmee we samen bouwen aan een samenleving waarin iedereen veilig is en zichzelf kan zijn, ongeacht je huidskleur, kleding, afkomst of religie”.

In het Jongerencentrum De Maan in Goor en in Cultuurcentrum Herberg De Pol in Diepenheim wil Diederik Samsom graag met u in gesprek. Over wat er de afgelopen tijd goed is gegaan, over wat er beter kon en over ambities en plannen voor de toekomst.

Waar: Jongerencentrum De Maan, Herman Heijermanstraat 36 in Goor, 15.15 uur tot 16.15 uur (toegang gratis)

Cultuurcentrum Herberg De Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim, 17.00 tot 18.00 uur entree € 5,–. Hier is het verstandig om alvast een kaartje te reserveren!!

 

We hopen u te zien op zondag 6 november!

P.S. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, maar wel een vraag aan Diederik willen stellen, dan kunt u deze mailen via www.doorknokken.nl. U ontvangt dan binnen een week antwoord op uw vraag.

Ellen Westra-Nijland

Ellen Westra-Nijland

Ik geboren en getogen in Bentelo en sinds 1987 woonachtig in Markelo. Ben 48 jaar en getrouwd met Arjan en met onze 2 honden zijn we vaak te vinden in het bos of bij het water. Mijn werkervaring liggen bij commerciële afdelingen en mijn laatst genoten opleiding was in 2000- 2003, Bedrijfskunde. In 2010 werd

Meer over Ellen Westra-Nijland